Солидно почерпен шофьор бе задържан в РУ-Труд. В първите минути

...
Солидно почерпен шофьор бе задържан в РУ-Труд. В първите минути
Коментари Харесай

Арестуваха пиян шофьор, предизвикал катастрофа край Пловдив

Солидно почерпен водач бе арестуван в РУ-Труд. В първите минути на неделния ден дежурен патрул се отзовал на сигнал за злополука с материални вреди сред селата Маноле и Рогош. На място било открито, че в конфликта взели участие лек автомобил „ Мазда с 43-годишен лидер и лек автомобил „ Опел “, ръководен от млада жена. При отработване на случая двамата са тествани с дрегер за приложимост на алкохол и при мъжа апаратът отчел над 2,5 промила. Отведен е за едно денонощие в районното ръководство, стартирано е бързо произвеждане.
Прочетете още
В петък, при отработване на сходно леко произшествие край Цалапица, чиновници от РУ-Стамболийски  задържали различен пийнал мъж, на 48 години. Той бил седнал зад кормилото на лек автомобил „ Субару “ с над 1,6 промила.

По време на пътните инспекции от петък до неделя са задържани още седем водачи под влияние на алкохол и двама след приложимост на наркотични субстанции. По-голямата част от нарушителите са засечени на територията на Първо, Второ, Пето и Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив, а другите – в регионите на Хисаря, Стамболийски и Раковски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР