Солидно почерпен мъж нахлу с грям и трясък в сградата

...
Солидно почерпен мъж нахлу с грям и трясък в сградата
Коментари Харесай

Мъртвопиян нахълта в Шесто РУ и нападна униформените

Солидно почерпен мъж нахлу с грям и тропот в постройката на Шесто районно в Пловдив, научи „ Марица “. Веднага почнал да крещи и да наскърбява първите униформени, които видял. Настоявал да освободят приятелите му от ареста. Те били тикнати зад решетките 10 минути по-рано след запой.

Случаят датира от първите минути на 22 юни. Тогава служители на реда са изпратени на ул. „ Преспа “ по сигнал за мощен звук, който нарушава публичния ред. Пристигайки на място, те заварват на скамейка пред входа двама мъже и една жена, които пият и приказват на висок звук. След като им се показват им коментират, че използването на алкохол на общественомясто не е позволена им поискват документи за идентичност. Пиянската компания обаче отхвърля да ги показа. При наново поискване дамата вади персоналната си карта и я връчва, само че мъжете се дърпат и стартират да наскърбяват. „ Какви сте вие бе **, няма да ви дадем персонални карти, ще * не е излязло в Държавен вестник, че не можем да си пием на улицата “ “, държали се провокативно те.

Униформените повикали подкрепление и пияните приятели били задържани и отведени в Шесто районно. Малко по-късно техен другар научил, че са в полицейското ръководство и се вбесил. Тръгнал с бърза крачка, въпреки и солидно почерпен, и нахлул в Шесто районно управление (на МВР) с искане да ги освободят неотложно. След агресивното му държание се озовал в ареста при останалите.

Тримата арестувани били изправени пред съда, като магистратите им определили санкция от по 300 лева за всеки поради грозното му държание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР