Солидна критика отнесе пак Деси Слава заради избора си на

...
Солидна критика отнесе пак Деси Слава заради избора си на
Коментари Харесай

Нова излагация от Деси Слава

Солидна рецензия отнесе отново Деси Слава поради избора си на тоалет за присъединяване. Хитовата певица, която напусна " Пайнер " през 2020 година, се появи с къса пола, кецове и блуза, вързана над пъпа и с много изрязано деколте. Не преливащият бюст провокира почитателите да влязат в ролята на фешън стилисти, а цялостната визия на певицата. Не подхождала нито фигурата ѝ, нито на възрастта ѝ. Модното решение повече би прилягало на тийнейджърка, освен това в съвършена форма. Затова пък Деси Слава ги съкруши с глас и пеене онлайн.

Коментираната театрална изява на Деси Слава бе в столична кръчма. Певицата извърши най-големите си шлагери, демонстрирайки добре познатите си гласови благоприятни условия, убедиха се почитатели и от клипчетата в интернет. Освен свои песни, тя се показа и с други обичани части, като някои извърши в спонтанни дуети с колежката си Еми Стамболова, която също бе в заведението. Хвалбите, които Деси Слава по традиция получава за пеене, до известна степен смекчиха рецензията за тоалета ѝ. И въпреки всичко не липсваше такава и в мненията към клипчетата от присъединяване ѝ. Още повече, че ден по-късно Деси Слава пусна своя фотография в Instagram, на която наподобява доста по-слаба. Кадърът е от идната премиера на новия ѝ клип, а мотивът да го показа е 43-тия ѝ рожден ден, написа уеб сайтът Plovdiv24.bg.
`Нова

Певицата, която чества на 7 март, получи доста поздравления както от почитатели, по този начин и от сътрудници. Сред първите, които я поздравиха, бяха Преслава, Азис, който също чества на 7 март, Цвети Янева, Магда, Алисия.

Не за първи път Деси Слава търпи отрицателни мнения за стилния си усет. Феновете от много време я разискват, че не преценява тоалетите с фигурата си. След като роди дребния си наследник Борис през декември 2017 година от към този момент някогашния си другар Благой, Деси Слава изпълня и това е напълно естествено, въпреки че все се намират критици. Иначе Деси Слава е измежду любимките и на попфолк феновете, и на сътрудниците си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР