Солиден собствен бизнес върти във Великобритания дъщерята на издирвания мафиот

...
Солиден собствен бизнес върти във Великобритания дъщерята на издирвания мафиот
Коментари Харесай

Щерката на Брат Галев върти бизнес за милиони

Солиден личен бизнес върти във Англия дъщерята на търсения мафиот Пламен Галев.  Той и другаря му от тандема Братя Галеви - Ангел Христов се търсят от Интерпол към този момент шест години, с цел да лежат в пандиза за рекет.

27-годишна  Светослава Галева неотдавна е притежател и шеф на компания със седалище в Лондон. Според английските компании регистрирането от милионерската наследничка сдружение се занимава с произвеждане на безалкохолни питиета. От портфолиото на компанията излиза наяве,  че под управлението на младата шефка компанията създава и бутилира минерална вода. Седалището  на дружествен се намира в североизточна Англия, в  градчето Тонбридж. Районът е привлекателна туристическа дестинация поради хилядолетната си история и лековити води. Вероятно поради този естествен запас Светослава Галева избрала мястото като насочна точка на новия бизнес. В името на сдружение наследницата на Галеви употребила своите букви SPG -  Светослава Пламенова Галева.

Напук на упованията, че Галева ще харчи милионите на татко си по купони и пътешествия тя избира сама да изкарва пари и подхваща стъпка в тази посока. След довеждане докрай на университета в Лондон преди три години момичето отваря първата си SPG Partners. Дейността на сдружението е ориентирана към богати клиенти, които имат потребност от консултантски услуги по какъв начин да влагат и умножат капиталите си, написа " България Днес "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР