Solana успя да пробие тази сутрин нивата от $55, като

...
Solana успя да пробие тази сутрин нивата от $55, като
Коментари Харесай

Solana скочи с над 150% за месец. Този токен пък “събра очите” на рисковите инвеститори

Solana съумя да пробие тази заран равнищата от $55, като по-рано през месеца се приближи рисково близо до $65.

Въпреки това резултатите са смайващи – $SOL е може би най-печеливш измежду алткойните, като отбелязва растеж от 151% в границите на един месец.

В тази публикация ще разгледаме три съществени аргументи, поради които Solana скочи с толкоз доста, като също така ще разгледаме и Bitcoin ETF токена – нова криптовалута, която обаче може евентуално да генерира сходни облаги.

Защо Solana доближава тези равнища?

Solana съумява да мине $55, само че това надалеч не се дължи на един фактор. Такъв скок се вижда рядко в крипто промишлеността измежду топ 10 играчите, само че има цели три аргументи за това:

  1. Преодоляване на несъразмерните продажби след рецесията с FTX : Solana се продаде прекалено по време на срутва на FTX, когато цената на SOL се срина с 79% за седмици. Сега, без директна връзка с нередностите в FTX и с подобряващото се въодушевление на крипто пазара, SOL възвръща цената си и поправя прекалено ниската си цена.
  2. Вълна от позитивни разработки в екосистемата на SOL : Интеграцията на Solana с Shopify за приемане на крипто заплащания и потреблението на USDC от мрежата на Solana от Visa за новата им мрежа за интернационалните разплащания са действителни случаи на приемане на технологията, което усилва търсенето на SOL.
  3. Растяща интензивност в DeFi бранша : С към момента високите такси за транзакции в Ethereum, разработчиците се насочват към Solana за своите DeFi приложения, което води до увеличена приложимост на платформата и покачва изгодите и цената на SOL.

Bitcoin ETF може да усъвършенства достижението на Solana в идващите седмици?

Bitcoin ETF токенът следва трендовете на спот пазари на Bitcoin, които доста скоро ще видят “бял свят ”. Дори в CNBC се загатва, че спот ETF може да бъде реалност още при започване на 2024 година. Спекулативният токен $BTCETF може да се окаже съвършеното решение, в случай че желаете да инвестирате в рисков актив.

Bitcoin ETF, със своята начална ниска цена от $0.0052, може евентуално да усъвършенства даже достиженията на Solana в кратковременен проект. Предвид обстоятелството, че цената на токена се чака да се увеличи след два дни, вложителите могат да бъдат подтиквани да работят бързо, което може да докара до повишен интерес и капиталови потоци както към Bitcoin ETF.

Също по този начин, впечатляващото събиране на $568,000 в къс времеви интервал акцентира интензивността и ентусиазма към Bitcoin ETF, което може косвено да усили видимостта на токена.

Над 400% стейкинг награди за ранните вложители и 36% покачване в цената

Ранните вложители в Bitcoin ETF са в позиция да завоюват доста от стейкинг премиите, които сега са 455% – цифра, която сама по себе си е много привлекателна. Освен това, общото нарастване на цената на $BTCETF токена от началото до края на предпродажбата се чака да доближи 36% в нейния край.

За тези, които към този момент са пропуснали първичния растеж, към момента има опция да вземат участие и да извлекат изгода от идното 30% нарастване, с помощта на стъпаловидната конструкция на ценообразуването. Само 6% от капацитета е “изпуснат ”, което оставя забележителен необработен ръстов капацитет за новите вложители.

Както видяхме и в предходна публикация прогнозата на Bitcoin ETF , капацитетът за постигане на $0.01-$0.013 още след края на предпродажбата, което евентуално може да ви донесе близо 200% облага.

А можете ли да спечелите повече?

Истината е, че можете да спечелите, защото по отношение на актуалните награди, можете да си докарате до 37% APY на месечна база. Но дано го изчислим на 30%, тъй като стейкинг премиите могат да се намалят.

Пример: Инвестирате $1,000. След месец инвестицията ви ще е увеличена на $1,300. Ако цената обаче се увеличи до $0.01 и сте закупили токени на цена $0.052, то вие ще имате почти $2,600, което съставлява вероятно 160% нарастване на вашия капитал.

Как да закупя Bitcoin ETF токена?

  1. Посетете формалния уеб страница за предварителната предпродажба .
  2. Свържете вашия криптовалутен портфейл с платформата на Bitcoin ETF.
  3. Извършете.
  4. Заложете своите токени и ги задръжте до завършването на предпродажбата, с цел да се квалифицирате за стейкинг премиите.
  5. В края на общественото предложение (ICO), заявете своите токени (или оставете част от тях в стейкинг пула).


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР