Solana се радва на значително внимание на крипто пазара, тъй

...
Solana се радва на значително внимание на крипто пазара, тъй
Коментари Харесай

Solana отчита ръст на фона на слуховете за партньорство с Apple

Solana се радва на доста внимание на крипто пазара, защото позитивните настроения към цифровите активи набъбнаха, засилвайки статута ѝ на изтъкнат състезател в промишлеността.

Неотдавнашните данни на водещата компания за ончейн разбор Santiment демонстрират очевидно повишаване на оптимизма във връзка с Solana , дължащо се на възобновеното инвеститорско доверие и поредност от окуражаващи развития в нейната екосистема. Компанията показа тези наблюдения в платформата X, предизвиквайки полемики за евентуалните последствия за цифровия актив.

Повишаването на ентусиазма измежду вложителите и трейдърите на SOL доближи деветмесечен връх, като на всеки негативен пост се падат почти 5.6 позитивни в главните платформи за обществени медии, в това число X, Reddit и Telegram. Santiment за първи път откри тази смяна в пазарните настроения предишния петък, наблягайки, че до момента в който доста криптовалути означават облаги, Solana изключително се откроява със доста повишаване на бичите настроения.

Ключов фактор, способствуващ за този оптимизъм, са спекулациите, че Apple може би обмисля да употребява блокчейна на Solana, което генерира забележителен хайп към актива. За разлика от това, настроенията към други съществени криптовалути, като Биткойн ( BTC ) и Етериум ( ETH ), останаха релативно постоянни, което допуска по-бичи вероятности за SOL в кратковременен проект.

Въпреки че слуховете повлияха позитивно на общността на Solana, се предлага нерешителност, защото няма публично удостоверение за някакво развиване. Трейдърите и вложителите се предизвикват да наблюдават деликатно цената на aлткойна, като се има поради въздействието в обществените медии върху оценките на криптовалутите.

В отговор на спекулациите по отношение на евентуалното присъединяване на Apple, цената на SOL показва бичи трендове, като нарастването от близо 6% я изтласка над границата от $150. Към момента на писане на публикацията SOL се търгува на цена от към $157, отразявайки 3.45% нарастване на пазарната капитализация и 80.10% скок на размера на търговията през последния ден. Ако тези клюки бъдат публично доказани, евентуално в близко бъдеще Solana ще означи по-нататъшен растеж в цената.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР