СофтУни търси опитни трейнъри за преподаване у нас и по

...
СофтУни търси опитни трейнъри за преподаване у нас и по
Коментари Харесай

България може да бъде лидер в блокчейн образованието

СофтУни търси опитни трейнъри за преподаване у нас и по света

Светлин Наков вижда голям късмет за България в областта на блокчейн образованието

България има огромен късмет да се нарежда като международен водач в блокчейн образованието, счита Светлин Наков, съосновател на Софтуерния университет (СофтУни).

„ Търся топ 30 на най-читавите софтуерни трейнъри в България, с цел да ги специализирам в блокчейн създаването и да образоваме целия свят ”, разгласи Светлин Наков на страницата си във Facebook.

СофтУни разполага със сериозен бюджет за този план и къси периоди за реализация, заради което се търсят единствено доста опитни експерти, с отлични софтуерни умения и лекторски гений. „ Можем да плащаме двойно на типичното за съответното техническо равнище ”, акцентира Наков.
още по тематиката
По неговите думи, СофтУни създава образователно наличие на много положително равнище. От трейнърите се изисква да научат блокчейн и да преподават материята в София и по света. Курсовете ще са 4-6 седмици целодневно, по няколко в годината.

„ Това е огромен късмет за България да се нарежда като международен водач в блокчейн образованието и да се приближи към огромната ми фантазия: да станем Силициевата котловина на Европа ”, споделя Светлин Наков.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР