Софтуерният гигант Гугъл ще инвестира над 1,5 милиона долара в

...
Софтуерният гигант Гугъл ще инвестира над 1,5 милиона долара в
Коментари Харесай

Гугъл ще инвестира над 1,5 милион долара в идеята и платформата на българин

 Софтуерният колос " Google " ще влага над 1,5 милиона $ в концепцията и платформата на българин! Преди 2 години 30-годишният бизнесмен Крис Младенов основава цифровата платформа DasAuto Academy, която е първата по рода си в Европа и която е основана в помощ и образование на автомобилни механици.

Идеята на Крис е да направи платформа, посредством която да подкрепи с образования и препоръки за усъвършенствания в сектора на автосервизите. Кадрите ще получат обширни познания в областта на маркетинга, счетоводството, даже и логиката на психиката.

Една от огромните промени, които българинът вкарва, е, че платформата му не е единствено за механици, а за всеки в сектора. Така всеки, който желае, било то монтьор или единствено притежател на сервиз, може да откри образованието, от което се нуждае, с цел да развие бизнеса си.

За да надгради концепцията си, Младенов се обръща за поддръжка към " Google ". Въпреки че не чака реакция, техногигантът бързо дава отговор на българина, че ще го поддържа, като влага 1,5 милиона $ в надграждане с нови функционалности на платформата. В момента се сортират разнообразни специалисти от всички звена на нишата, с които да приготви тематични видеоуроци и наличие на разнообразни тематики.

" Google " влага в самостоятелен план в България за първи път. До момента компанията е влагала средства единствено в национални български планове като цифровизацията, сочат данни на колоса. Младенов е създател на три учебника, свързани с нововъведенията в автомобилния отрасъл, написа още " ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР