Софтуерната компания Chaos обяви придобиването на водещия разработчик на софтуер

...
Софтуерната компания Chaos обяви придобиването на водещия разработчик на софтуер
Коментари Харесай

Българска софтуерна компания придоби водещ разработчик за 3D и 4D визуализация

Софтуерната компания Chaos разгласи придобиването на водещия разработчик на програмен продукт за 3D и 4D анимация на фигури и групи от хора за архитектурната визуализация - AXYZ design. С този бизнес ход учредената у нас компания продължава да уголемява екосистемата си от технологии за визуализация.

Припомняме, че през 2022 година учредената в края на 90-те години в България компания Chaos се сля с основаната в Германия Enscape и закупи Cylindo. 

Днес Chaos е най-голямата световна компания за 3D визуализация с централа в Карлсруе, Германия, като има над 700 чиновници в офиси в България, Германия, Чехия, Северна Македония, Дания, Англия, Съединени американски щати, Южна Корея и Япония.
 Chaos придобива огромна платформа за 3D компютърна визуализация
Българска софтуерна компания придобива огромна платформа за 3D компютърна визуализация

Cylindo ще продължи да действа като самостоятелна марка в тясно съдействие с екипа на Chaos

Продуктите на Chaos се употребяват в действително време, като портфолиото на компанията включва фотореалистични компютърни изображения и библиотеки с подготвени 3D модели, употребявани от дизайнери и архитекти в целия свят.

Основното продуктово портфолио на компанията включва V-Ray, програмен продукт за фотореалистична визуализация, почетен с премия от Американската кино академия и с софтуерна премия " Еми " ; Enscape, първокачествен плъгин за визуализация в действително време и виртуална действителност в архитектурата; Corona, високоефективен фотореалистичен програмен продукт за 3D изображения; Cylindo, 3D платформа за комерсиална визуализация на мебелни артикули.

AXYZ design е италианска компания, профилирана в основаването на висококачествени 3D модели на хора за потребление в разнообразни промишлености, в това число архитектура, игри и анимация.

Софтуерът anima 5, разработван от AXYZ, обезпечава допустимо най-бързо включване на движещи се 3D/4D човешки фигури в архитектурните визуализации. Той се употребява от водещи архитектурни студиа като HOK и Gensler.

Anima разполага с над 2500 сканирани фигури, с които дизайнерите могат да обогатят сцените, по които работят.
 Българската Chaos се слива с Enscape, с цел да сътвори международен водач в 3D визуализациите
Българската компания с " Оскар " се слива с съперник и основава международен водач в 3D визуализациите

Продуктът ѝ се употребява в над 160 киноленти, само че главният ѝ фокус е друга индустрия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР