Софтуерна актуализация на Model Y удължава пробега на електромобила(снимка: Tesla) Вече

...
Софтуерна актуализация на Model Y удължава пробега на електромобила(снимка: Tesla)
Вече
Коментари Харесай

Tesla увеличава пробега със софтуерна актуализация


Софтуерна актуализация на Model Y удължава пробега на електрическия автомобил
(снимка: Tesla)

Вече не е нужно да си купите нов електрически автомобил Tesla, с цел да получите по-голям пробег. Достатъчно е да сте горделив притежател на верния модел с американския бранд.

Софтуерна актуализация на Tesla усъвършенства пробега на съществуващите кросоувъри Model Y, заяви Electrek. Колко тъкмо се удължава пробегът не е ясно, само че съгласно притежател на Long Rage, софтуерната надстройка обезпечава почти 325 благи пробег, които бихте получили и с чисто нов модел Y.
още по тематиката
Актуализацията „ усъвършенства успеваемостта на моторите и климатичните системи за надзор ”, сподели Tesla. С други думи, „ пакетът за успеваемост ”, за който компанията приказва в последно време, наподобява се върти към софтуера.

Не е несъмнено обаче дали това се отнася за притежателите на Model 3 и дали всички версии на Model Y на пътя ще получат актуализацията. Все отново шансът това да се случи е огромен, защото Model Y е по пътищата единствено от няколко месеца.

И по-рано, през 2019 година, Tesla усъвършенства пробега посредством програмен продукт, добавяйки 15 благи към някои версии на Model 3. Дори и малко, всяко усъвършенстване на пробега може да е от решаващо значение за отбиване на съперници като VW ID.4.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР