Софтуерът работи на Windows и macOS компютри, Android и iOS

...
Софтуерът работи на Windows и macOS компютри, Android и iOS
Коментари Харесай

Adobe пусна кросплатформен видеоредактор Project Rush

Софтуерът работи на Windows и macOS компютри, Android и iOS таблети

Project Rush е заоблачен видеоредактор, който може да работи на всевъзможни устройства

Adobe вкарва на пазара нов артикул – кросплатформения видеоредактор Project Rush, основан за креативен настроени консуматори, които непрекъснато трансформират мястото си и желаят оперативно да поправят своите планове.

Project Rush работи на компютри под ръководство на macOS и Windows, както и на таблети с Android и iOS. Видеоредакторът се явява облачно приложение и може да се употребява при съществуване на интернет връзка.
още по тематиката
След като стартира редактиране на видеоклипа, потребителят може когато и да е да продължи работата си на друго устройство. Предвидени са благоприятни условия за прибавяне на текст, проникване на изображения, конфигурация на цветовете, тон и други функционалности.

Project Rush разрешава бързо издание на наличие в обществените мрежи. Според разработчика Adobe, новият артикул на компанията не отстъпва по благоприятни условия на известния редактор Premiere Pro CC.

В момента Project Rush минава стадия на бета тестване. Желаещите да тестват неговите благоприятни условия, би трябвало да подадат поръчка към Adobe.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР