SOFTONE Group, най-големият доставчик на облачно базирани софтуерни решения, обявява

...
SOFTONE Group, най-големият доставчик на облачно базирани софтуерни решения, обявява
Коментари Харесай

Стратегическо партньорство на SOFTONE Group с webhotelier

SOFTONE Group, най-големият снабдител на облачно основани софтуерни решения, афишира стратегическо партньорство с webhotelier|primalres, водещ разработчик и снабдител на новаторски и надеждни софтуерни решения за пътешестване, с повече от 16 000 съоръжения в 9 000+ хотела в 38 страни.

Това съдействие ще се концентрира върху популяризирането на посредством партньорската мрежа на SOFTONE и ще обхване пазарите на Гърция, Румъния и България. Партньорството на двете компании, взаимното свързване и взаимното разпространение на техните решения, ще покрие цялостните потребности от цифровизация на хотелиерския бизнес с най-модерните и най-хубави в класа решения, от електронно разпространяване, ръководство на резервации и работа на рецепция до цялостна поддръжка на бек-офис процеси.

Hotelizer Cloud PMS на webhotelier|primalres е нова, напълно гръцка новаторска система за ръководство на парцели (Property Management System), която употребява авангардни технологии изцяло покриващи потребностите на всеки хотел, без значение от размера и е извънредно лесна за потребление и удобен за околната среда артикул. Като част от приложения в фамилията на webhotelier|primalres Group, то е автоматизирано обвързвано и изцяло съвместимо с приложенията за веригата на ръководство на primalRES и системата за резервации на WebHotelier, елементарно се задейства и е мигновено готово за потребление. Собствениците и мениджърите на хотели правят ежедневната си работа по-лесно и по-ефективно, защото посредством единна платформа те употребяват както системата WebHotelier - несъмнено най-хубавата резервационна платформа за директни резервации, по този начин и оптималното решение за ръководство на канали primalRES.

Чрез свързване на Hotelizer Cloud PMS с водещи решения на SOFTONE Group като счетоводен пакет, услуга и решение за касов уред , всеки хотелски бизнес изцяло автоматизира всички аспекти на комерсиалното ръководство (включително веригата за храни и питиета и условия за касови апарати на дребно), както и счетоводство и ръководство на заплати, като в същото време се реализира издаване на сертифицирани електронни фактури и дават отговор на условия като myDATA и цифровата трудова карта.

Главният изпълнителен шеф на , Панос Мартинис, съобщи: „ SOFTONE потвърди, че е софтуерната компания в Гърция, която води развиването в цифровият преход на бизнеса. Стратегическото съдействие с webhotelier|primalres, интернационално известна и водеща компания в региона на хотелските решения, е част от същата рамка. С това партньорство ние използваме нашата необятна мрежа от сътрудници и се обръщаме към бързо разрастващата се хотелиерска промишленост с най-модерното облачно PMS решение, което е Hotelizer.

От своя страна, основният изпълнителен шеф на webhotelier|primalres Group, Панайотис Контозаманис, съобщи: „ Ние сме изключително щастливи за стратегическото съдействие със SOFTONE, с цел да разпространяваме взаимно Hotelizer Cloud PMS, новаторска система за ръководство на имоти). Със SOFTONE, водеща компания за бизнес програмен продукт в Гърция, ние сме обединени от обща визия: Да предложим на гръцкия туристически бизнес интегрирани решения, които ще допринесат уверено за тяхната цифрова промяна. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР