Софра за чудо и приказ спретна един от най-верните хора

...
Софра за чудо и приказ спретна един от най-верните хора
Коментари Харесай

Як запой с домашна ракия в телевизията на Слави! Дългия бесен от пиянските изцепки на екипа си

Софра за знамение и приказ спретна един от най-верните хора на Слави Трифонов - Иван Атанасов, по случай имения си ден. Ванката почерпил солидно сътрудниците си за персоналния си празник,  твърди „ България през днешния ден ” базирайки се на меродавен източник.

Още от обяд водещият на времето в новата телевизия на Дългия опъва маса, отрупана с алкохол и мезета. Бившият реквизитор в Шоуто на Слави носи домашна ракия и вино приготвени персонално от него. Атанасов е мераклия и всяка година върви до котел където вари гроздов балсам. Служители в малкия екран на Трифонов незабавно се насочват към масата. Наздравиците валят една след друга за здравето на Ванката. Майтапи и шегите се сипят през целия ден в студиото. Най- деятелен в купона е Краси Радков. Комикът почита извънредно доста Ванката. Често Радков взима със себе си Атанасов по частни празненства, където да му оказва помощ, несъмнено против няколко стотака.

Част от сътрудниците се опияняват от домашния алкохол, те небрежно гаврътват по няколко чашки от неповторимите ракия и вино на Ванката. Последен на спонтанния ваучър се появява шефът Трифонов. Дългият заварва подчинените си на масата, а не по работните им места. Шоуменът незабавно стартира да им се кара.

" Как може да пиете в работно време?! Изчакайте да приключим и тогава сядайте на масата! ", хокал сътрудниците Слави.  Ванката изяснява, че той е провинен за тежката трапеза, само че това не успокоява Слави, който е гневен от случката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР