Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е

...
Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е
Коментари Харесай

Гринго: Софка е люта циганка, искаше да ме превърне в чехъл

" Софка е люта циганка. Голям дебелоглав е. Сега ми е ядосана. Затова приказва на всички места, че съм я заплашвал с ликвидиране и какво ли още не. Това е цялостна неистина. Тя още ме обича. Каза ми го неотдавна дори ". Това разкри пред " България Днес " някогашният брачен партньор на Софи Маринова - Гринго. Тодор Давидов, както е същинското име на мачото от Айтос, и ромската перла се разделиха преди повече от два месеца.

Маринова твърди, че причина за развода е систематичен тормоз от страна на здравеняка. Според Гринго думите на Софка не дават отговор на истината.

" С нея се карахме от първия ден. Удрял съм я тъкмо два пъти - малко откакто се запознахме и преди година. Не съм ѝ чупил ръката. Това е следващата небивалица. Удрял съм ѝ единствено плесници по лицето. Но, отново споделям, това беше доста от дълго време. Разделихме се, тъй като тя искаше да ме промени. Аз съм мъжага. А някогашните ѝ мъже не са такива. Софка искаше да господства над мен. Да ме трансформира в чехъл. Но това няма по какъв начин да се случи ", изясни айтоският гларус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР