Софийското студио на Creative Assembly добавя двама от най-славните герои

...
Софийското студио на Creative Assembly добавя двама от най-славните герои
Коментари Харесай

Резос и Мемнон са новите епични герои в „A TOTAL WAR SAGA: TROY“ от българското студио на Creative Assembly

Софийското студио на Creative Assembly прибавя двама от най-славните герои на Омир към пропитите с кръв бойни полета на „ A Total War Saga: TROY “. DLC пакетът „ Rhesus & Memnon “ ще бъде разполагаем от 14 декември в онлайн магазините на Steam и Epic.

Резос, именитият тракийски цар, и Мемнон, храбрият заповедник на Етиопия, застават един до друг в отбрана на свещения град Троя. Всеки от тях дава на играчите нови механики, неповторими умения, както и общо 49 напълно нови бойни единици.

Резос
Могъщият Резос е несдържан и безсърдечен държател. Той произлиза от дълбоките гористи долини на Тракия, земя на войнствени племена и антични богове. Дивите му тракийски воини стартират и завършват всяко стълкновение бързо и уверено. Много от тях избират да не се крият зад щитове; окрилени от смелостта си те постоянно връхлитат с порив и мощ, пред които и най-тежко бронираният зложелател ще рухне.
 Геймплей механики: Countless Host: Стара фантазия на Резoс е да сплоти враждуващите тракийски племена под един байрак. По негова заповед воините на Тракия незабавно се събират за унищожителен поход против враговете на царя. Thracian Rituals: Въпреки буйния си манталитет, Резос постоянно се уповава на античните тракийски богове. В подмяна на неговите жертвоприношения, те му дават достъп до елитни единици, бонуси за селищата му, както и спомагателни ъпгрейди за неговите воини.

 Мемнон
Царят-воин, Мемнон е отдалечен братовчед на принцовете Парис и Хектор. По бойно майсторство Мемнон не отстъпва на самия Ахил Пелеев, а под негова команда са мощните и разнородни армии на Етиопия, далечна земя подчинена на египетския фараон. Воините в тези армии са бързи, леко въоръжени и издръжливи в пердах. Те принадлежат към разнообразни култури  и обогатяват арсенала на Мемнон с голям брой тактически способи.

 Геймплей механики: Horde: Мемнон има една цел – да опустоши земята на ахейците с огън и меч. Затова, армията му не превзема селищата по пътя си, а ги разграбва и по този начин поддържа своя марш в името на Троя. Pharаоh’s Servant: Мемнон разчита на въздействието и благосъстоянието на своя фараон, с цел да се снабдява с воини от далечни земи – Етиопия, Египет, Ханаан, Суза. Resourceful Strategist: Мемнон няма достъп до сътрудници (шпиони, посланици или жрици) общоприети за другите фракции. Вместо това, неговото въздействие притегля сподвижници със характерни умения. Те укрепват армиите му или му дават разнообразни
бонуси в борба.

RHESUS & MEMNON е четвъртият DLC пакет към международно приетото AAA заглавие A Total War Saga: TROY. Предишните пакети включват: „ Амазонки “, „ Аякс и Диомед “ и „ Митологичната акция “. С поддръжката на британското студио, софийският офис на Creative Assembly е водещ в създаването на играта. Местният екип дава отговор за всички съществени съставни елементи в нея, в това число дизайн, история, герои, механики, арт, анимации и т.н.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР