Софийският районен съд остави в ареста Илко Захариев. Според магистратите,

...
Софийският районен съд остави в ареста Илко Захариев. Според магистратите,
Коментари Харесай

Червения пират в съда: Намерих телефоните в кошче за рециклиране

Софийският областен съд остави в ареста Илко Захариев. Според магистратите, има заплаха той да се укрие, защото води бездомнически метод на живот и няма непрекъснат адрес, който да населява.

В правосъдната зала стана ясно, че Илко Захариев няма документи за идентичност. Той съобщи, че са му били откраднати.

" Червеният корсар " съобщи, че работи като проектант на свободна процедура и се занимава интензивно с математика и изобразяване.

Захариев твърди, че откритите в него телефони ги е разкрил в панер за отпадък в столичен мол. Връщал телефоните за преработване и с парите си купувал материали за изобразяване.

" Червеният корсар " изиска да бъде освободен.

В правосъдната зала стана ясно, че 35-годишния мъж два пъти е влизал в психиатрия в Сливен И София. По делото към момента не е подготвена психиатричната експертиза и не е ясно дали Захариев може да носи наказателна отговорност.

Според прокуратурата, има безспорни доказателства, които демонстрират че точно от телефоните открити в Захариев са изпращани заплашителните имейли. По делото е разпитана и арбитър Владислава Цариградска. Ако бъде приет за отговорен Захариев може да получи до шест години затвор.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР