Софийският полицай, който бе , остава под постоянен арест, съобщава

...
Софийският полицай, който бе , остава под постоянен арест, съобщава
Коментари Харесай

Подкупното ченге задържано след ПТП с колеги

Софийският служител на реда, който бе, остава под непрекъснат арест, оповестява Нова телевизия.

Станаха ясни и детайлностите към неговия арест, който е осъществен, откакто служителят на Столична дирекция на вътрешните работи Валентин Тренев взел част от желаните 5000 лева Той си уговорил среща със притежателя на комерсиално сдружение, който му дал 2000 лева, с цел да потули кореспонденция.

Това се случва на оживения столичен бул. " Царица Йоанна ", след което служителят на реда тръгнал с автомобила си и се присъединил в интензивния трафик. Точно преди да бъде арестуван, той се блъска в кола на " Вътрешна сигурност ". Защитата на Тренев обаче излезе с оправданието, че до това се стигнало, тъй като автомобилът на " Вътрешна сигурност " го засякъл.

Столичният служител на реда и юристът му желаеха от съда по-лека мярка за неотклонение, а като причина показали, че е в тежко здравословно положение -  с инфектиран гален и бъбречна рецесия. Също по този начин Тренев се грижил и за болната си вуйна. Въпреки това съдът не одобри причините на обвинения и юриста му и остави служителя на реда под непрекъснат арест.

Припомняме, през вчерашния ден прокуратурата притегли към наказателна отговорност 43-годишния Валентин Тренев, изискал 5000 лева от предприемач. Той бе задържан директно след приемане на 2000 лева, част от сумата, която се твърди, че е желал като рушвет.

Той е упрекнат по член 302, т. 1, б. " а " във вр. с член 301, алинея 1 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години, санкция до 20 хиляди лв. и отнемане право да заема избрана държавна или социална служба.
 Арестуваният столичен служител на реда желал 5000 лева рушвет, с цел да си затвори очите
Арестуваният столичен служител на реда желал 5000 лева рушвет, с цел да си затвори очите

Затвор от 3 до 10 години и санкция до 20 хиляди лв. грози служителя на МВР
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР