Софийският окръжен съд решава дали да остави под домашен арест

...
Софийският окръжен съд решава дали да остави под домашен арест
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор, блъснал жена в Самоков: Не избягах от местопроизшествието

Софийският областен съд взема решение дали да остави под домакински арест дрогирания водач, който два пъти прегази жена в Самоков.

49-годишната Недялка Джикова към момента е в тежко положение в столичната болница „ Света Анна “. След случая околните й се усъмниха, че ще получат правдивост, а в Районната прокуратура в Самоков стартира инспекция.
След домашния арест на дрогиран водач - ревизират прокуратурата в Самоков 24-годишният Виктор Делигълъбов прегази 49-годишна жена, която остава в сериозно положение
Пред съда Виктор Делигълъбов съобщи, че съжалява за случая. Отрече да е избягал от местопроизшествието и не пожела да разяснява дали е карал под въздействието на опиати.

Снимка: Ладислав Цветков

Прокуратурата изиска непрекъснат арест за него с аргумента, че има риск да избяга от правораздаването или да се укрие.
Протест с искане за правдивост: Близките на прегазена жена упорстват за транспарантно следствие На дрогирания водач съдът в Самоков наложи мярка „ домакински арест “
Делигълъбов към този момент е с по тежко обвиняване по случая. Според прокуратурата той би трябвало да дава отговор за породена тежка телесна щета при злополука, като действието е съзнателно и след приложимост на опиати.

Тезата на водача е, че не е схванал, че е прегазил дамата и казусът бил в автомобила.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР