Софийският общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане, е бил

...
Софийският общински съветник Иван Алексиев, който напусна Възраждане, е бил
Коментари Харесай

Пребиха независим общински съветник в София, той подозира щурмоваци от бившата си партия "Възраждане"

Софийският общински консултант Иван Алексиев, който напусна " Възраждане ", е бил атакуван и пребит в четвъртък по обяд пред блока си. Това описа той пред bTV.
 
" Отидох на работа с метрото, мина сесията на общинския съвет. Около 11,30 минавайки около моя блок стопирах да приказвам с един дядо. Минаха двама мъже с маски, напръскаха ме със спрей и започнаха удари ", описа той.
 
Според обзор в Медицинска академия той има травми по лицето и скалпа. Алексиев подозира за нападението някогашните си съпартийци от " Възраждане ".
 
Той напусна партията след локалните избори, в които бе и претендент за областен кмет на " Люлин ". Заедно с него са напуснали още осем души от организацията на " Възраждане " в региона. Имаме разлики с управлението, а не ни се разрешава да създадем нещо.
 
 Иван Алексиев (вляво) и Деян Николов Иван Алексиев (вляво) и Деян Николов
" Кметската акция беше с нула лв., ние си заплатихме всичко, а партията не ни поддържаше ", даде образец за различията си с националистите Алексиев. Преди нападението общинският консултант е бил заплашван от националното управление на партията. Но не пожела да каже кой го е заплашвал. " Казваха ми, че ще бъда погубен ", обясни Алексиев.
 
Заплахите му били отправени по време на партийни събрания и сллед това му били предадени. Заплахите били от националното управление на " Възраждане ". " Трябва да внимаваш, тъй като имаш деца ", гласяло друго от предизвестията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР