Софийският градски съд заседава по делото срещу Радостин Василев. Той

...
Софийският градски съд заседава по делото срещу Радостин Василев. Той
Коментари Харесай

Христинка Иванова пред съда: При Радостин Василев думата “не” не съществува

Софийският градски съд заседава по делото против Радостин Василев. Той е обвиняем за това, че опитал да оказва напън към някогашния депутат Христинка Иванова.

Тя описа пред съда, че Василев имал проект да се отделят 15 души от " ИТН " (ИТН) и че за тях имало " ярко бъдеще ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" При Радостин Василев думата “не ” не съществува. Той е властнически. Никой не може да е на друго мнение ", сподели още Иванова.

По думите ѝ задачата била отделилите се да поддържат държавното управление на Кирил Петков, откакто Има Такъв Народ отдръпна поддръжката си.

Няколко дни по-късно Иванова била заведена в жилище на Василев. Там имало други депутати от Има Такъв Народ. Василев почнал да дава обещание по какъв начин ще се погрижат за отцепниците с постове и грижи.

На тази среща, съгласно Христинка Иванова, пристигнал и един водачите на " Продължаваме промяната " - Кирил Петков. Веднага по-късно тя се обадила на Тошко Йорданов. Той бил угрижен от случилото се и това, което тя му разказала.

Няколко дни по-късно Иванова получила позвъняване от Радостин Василев. Уплашена, тя почнала да записва диалога.

Днес пред съда Иванова сподели, че се опасява от Василев. Този боязън се породил у нея поради държанието на депутата. 

Тя няколко пъти сподели, че тонът и държанието му били арогантни.

След нея, в залата като очевидец се яви и депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов. Той отговори единствено на няколко къси въпроса в границите на минути. Обясни каква е била структурата на партията и по какъв начин са вземани решения в нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР