Софийският градски съд ще реши днес дали да остави в

...
Софийският градски съд ще реши днес дали да остави в
Коментари Харесай

Ще остане ли Спас-Александър в ареста? Съдът решава днес

Софийският градски съд ще реши през днешния ден дали да остави в ареста Спас Василев. Мъжът от Кочериново измами десетки хора посредством подправен профил във Facebook под името Александър Николов.

Откраднал фотографията и дребното име от регистрацията на млад французин от Лион - Александър Мартинез, който написа, че работи за Air France.

Години наред Спас от Кочериново употребявал подправената идентичност, с цел да дава обещание по-евтини пътувания и да продава невалидни самолетни билети. Така завлякъм десетки хора с хиляди лв..

Миналата седмица съдът го остави в ареста.

ГДБОП заключи подправения профил на Василев. На водещата фотография на страницата му има известие, на което написа, че страницата е конфискувана от ГДБОП-МВР, тъй като е употребена за закононарушения.

Василев е разгласен за общодържавно търсене през 2012 година, а през 2016 година по искане на Софийска районна прокуратура е пуснат за търсене в Шенгенската осведомителна система. Обвинен е за машинация по дело от 2012 година във Варна за 490 лева Срещу него има стартирани следствия в София, Благоевград, Дупница и Варна, като нито едно от тях не е било прекъснато, а единствено тези от Благоевград и Дупница са против незнаен причинител. Разследването, за което е арестуван Василев, е от Варна.

Разследванията против арестувания ще бъдат обединени в едно дело и прокуратурата в понеделник ще изиска от съда той да остане за непрекъснато в ареста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР