Софийският градски съд реши родителите, които в продължение на години

...
Софийският градски съд реши родителите, които в продължение на години
Коментари Харесай

Шокиращо! Вижте какви неподозирани факти изскочиха за родителите-убийци на държаните в плен деца

Софийският градски съд реши родителите, които в продължение на години са държали децата си като заложници, да останат в ареста. Те са упрекнати и в убийството на 87-годишен мъж, татко на дамата, който в действителност подаде сигнала за неприятното отношение на родителите.
Всички разпитани в правосъдната зала са съседи на фамилията. Те настояват, че дамата Мария Велева е била нападателна и към тях, а в деня, в който се допуска, че е погубен възрастния мъж, съседите споделят, че са чули стенания и крясъци от него, както и гласа на щерка му.
Според прокуратурата има задоволително доказателства, че точно двамата обвинени са причинители на закононарушението, макар че експертизите занапред се чакат.


Днес в правосъдната зала стана ясно, че майката на трите деца Мария Велева е приключила компетентност „ Педагогика” със степен „ бакалавър” в Софийския университет. Имала също написани 30 детски песнички, а фантазията й била да ги събере в диск, и да пуска този диски и да пее тези песни на деца от учебни заведения и детски градини. Именно, с цел да не се стопира реализацията на тази нейна фантазия, Мария Велева помоли тя и брачният партньор й да бъдат пуснати на независимост.


„ Искам да се срещна с децата си и да практикувам специалността си на музикален педагог”, съобщи обвинената Мария Велева.
Към момента трите деца на фамилията са настанени в институции.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР