Софийският градски съд потвърди решението на районния съд, с което

...
Софийският градски съд потвърди решението на районния съд, с което
Коментари Харесай

Йончева осъди Бойко Борисов и на втора инстанция

Софийският градски съд удостовери решението на районния съд, с което министър председателят Бойко Борисов беше наказан да заплати на Елена Йончева 5000 лева като обезщетение за неимуществени вреди, които са настъпили след негово изявление, заяви бТВ.

Става дума за два предизборни коментара на министър-председателя от март 2017 година Едното е: „ Ще ли сте сполучливи публицисти вие, в случай че по няколко милиона страната ви заплаща за едно изявление взето? Питам: Ако за изявление страната България, през една от централите си, заплаща на журналистка за изявленията в чужбина по няколко милиона струвайки, които дори нашето държавно управление беше насила от предходното да доплати “.

Сега съдът анулира тази част от решението, с което ГЕРБ беше наказана солидарно с Борисов да изплати същото обезщетение на Йончева.

Решението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано пред Върховния касационен съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР