Софийският градски съд постанови заседанието, на което се гледа искането

...
Софийският градски съд постанови заседанието, на което се гледа искането
Коментари Харесай

Мярката за неотклонение на Джейхан Ибрямов се гледа при закрити врата

Софийският градски съд постанови съвещанието, на което се гледа настояването на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение на Джейхан Ибрямов, да се гледа при закрити врата.

Причината - данни в кориците по делото, които могат да бъдат окачествени като обект на националната сигурност, което покрива характерностите на държавна загадка.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи се извина за основаването на „ политическо страшилище “

В началото на съвещанието прокурор Ивайло Петров изиска съвещанието да се гледа при закрити врата поради съдържаща се класифицирана информация.

 Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота България 3 мин. Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено България 2 мин. Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени Светът 2 мин. Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред България 2 мин. Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред  Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота България 3 мин. Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено България 2 мин. Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени Светът 2 мин. Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред България 2 мин. Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред

Адвокатите на Ибрямов обявиха, че поддържат настояването на прокурора.

Съдия Иван Стоилов уточни, че той също е осведомен с материалите по делото и постанови съвещанието да се организира без наличието на други хора, с изключение на на страните по делото.

Очаква се съдът да насрочи съвещание по мярката по-късно

Съдията добави, че медиите ще бъдат поканени вътре в залата на по-късен стадий, с цел да им бъде разяснено какво решение е взел правосъдният състав по настояването на прокуратурата.

На влизане в правосъдната зала Джейхан Ибрямов отхвърли коментар пред медиите.

Преди дни Джейхан Ибрямов бе арестуван, като при задържането му е открита сумата от 100 хиляди лева, която е била разказана авансово.

Държавното обвиненине ще изиска на следващия ден за него непрекъснато задържане

Председателят на Народното събрание Рая Назарян и ЦИК позволиха свалянето на имунитета на Джейхан Ибрямов като депутат и претендент за народен представител, след искане от прокуратурата, с цел да му бъде повдигнато обвиняване.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР