Софийският градски съд одобри молбата на популярния шеф-готвач Андре Токев

...
Софийският градски съд одобри молбата на популярния шеф-готвач Андре Токев
Коментари Харесай

Андре Токев излиза предсрочно от затвора

Софийският градски съд утвърди молбата на известния шеф-готвач Андре Токев за предварително освобождение от пандиза и му наложи мярка " пробация ".

Решението не е дефинитивно и може да се стачкува от прокуратурата на втора инстанция.

Съдът е приел, че Токев е посочил положително държание в последните месеци и не е проявявал неприязън и настъпателност, което означавало, че няма зависимости.

“Искам да кажа, че доста добре съзнавам грешката и би трябвало да си в пандиза, където работата е 12 часа, с цел да го схванеш. Мисля, че съм подготвен да изляза. Приемам отговорността за действието, одобрявам присъдата си и апелирам да уважите молбата ми ", сподели Токев в правосъдната зала.

Токев получи присъда от седем месеца през януари т.г. за шофиране в нетрезво положение. През ноември предходната година той бе хванат да кара автомобила си с 1,7 промила алкохол. Заради това, че той имаше и предишна условна присъда за същото нарушаване и бе в изпитателен период, съдът му даде общо 10 месеца ефикасна присъда.

От 10-те месеца обаче се приспада интервалът, в който е бил в ареста - два месеца.

Шеф Токев излежаваше присъдата си при лек режим в пандиза в Казичене.

Самият той разяснява, че желае да даде образец по какъв начин известните хора би трябвало да понесат отговорността си за нарушаванията, които правят.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР