Софийският градски съд намали определената от Софийската градска прокуратура парична

...
Софийският градски съд намали определената от Софийската градска прокуратура парична
Коментари Харесай

Намалиха паричната гаранция на Васил Божков от 1,5 млн. лева на 500 000 лева

Софийският градски съд понижи избраната от Софийската градска прокуратура парична гаранция на Васил Божков от 1 500 000 лева, на 500 000 лева, оповестиха от пресцентъра на съда. Определението на съда е дефинитивно, написа 24 chasa.bg.

Гаранцията е наложена по делото за проведена незаконна група, пране на пари и противозаконна активност с културни полезности.

Съдът съобрази, че е налице обосновано съмнение за осъществяване на голям брой и разнообразни по своя темперамент незаконни действия, които са и с висока социална заплаха. В определението си съдът е показал, че мярката е вярно избрана по своя тип, само че е прекалено висока. Причината е, че обвиненият е под домакински арест по друго дело, което лимитира опциите му да извършва в цялостен размер стопанска и трудова активност. Освен това обвиненият има възбрана за овакантяване на страната и върху по-голямата част от имуществото му, са наложени разнообразни обезпечителни ограничения.

На 5 септември Софийският апелативен съд наложи домакински арест с електронна гривна на Васил Божков по отношение на едно от делата против него, свързани с хазартна активност, съобщи Българска телеграфна агенция. Решението беше взето, откакто правосъдният състав се съ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР