Софийският градски съд намали определената от Софийската градска прокуратура парична

...
Софийският градски съд намали определената от Софийската градска прокуратура парична
Коментари Харесай

Намалиха паричната гаранция на Васил Божков на 500 000 лева

Софийският градски съд понижи избраната от Софийската градска прокуратура парична гаранция на Васил Божков от 1 500 000 лева, на 500 000 лева . Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване, осведоми Българска телеграфна агенция.

Гаранцията е наложена по делото за проведена незаконна група, пране на пари и противозаконна активност с културни полезности.

Съдът показва, че мярката за неотклонение е вярно избрана, само че е прекалено висока . Като причина за намаляването на гаранцията бе бележит обстоятелството, че Васил Божков е под домакински арест по друго дело, което лимитира опциите му да извършва в цялостен размер стопанска и трудова активност, а също така е натрапен запор на имуществото и му е неразрешено да напуща страната.

Припомняме, че в края на август след 3-годишно заточение в Дубай. на ВИП-терминала на летище София. В продължение на часове в прокуратурата. малко повече от седмица. На предприемача бе, откакто той разгласи, че има опасност за живота му. Божков съобщи, че е, само че неговите изказвания. В началото на септември Божков бе пуснат под.
 Васил Божков разгласи: У дома съм
Васил Божков разгласи: У дома съм

С пура в ръка предприемачът честити днешния празник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР