Софийският градски съд наложи постоянна мярка "задържане под стража" на

...
Софийският градски съд наложи постоянна мярка "задържане под стража" на
Коментари Харесай

Орлин задушил жена си Евгения със стреч фолио, баща му - бивш служител на ДАНС

Софийският градски съд наложи непрекъсната мярка "задържане под стража " на брачна половинка и свекъра на 33-годишната Евгения Владимирова, съобщи Дир.бг.

В средата н Пред служителите на реда мъжът обяснил, че Евгения тръгнала за фитнес в прилежащ столичен квартал, само че по-късно не се прибрала, а телефонът й бил изключен. Близо месец продължи издирването на младата жена.

Преди няколко дни проверяващите откриха тялото на Евгения Владимирова в хвостохранилище край Перник със следи от принуждение.

Първоначално бяха арестувани брачният партньор, свекърът и свекървата на младата жена, само че по-късно обвинявания бяха повдигнати единствено против двамата мъже.

Направихме цялостни признания, скърбя за осъщественото, сподели пред съда 36-годишният Орлин Владимиров, представен от Българска национална телевизия.

От прокуратурата оповестиха в правосъдната зала, че 33-годишната Евгения е била задушена от мъжа си с няколко намотки стреч фолио към носа и устата.

Прокурор Чавдар Желязчев описа по какъв начин е осъществено закононарушението. Двамата съпрузи се скарали, евентуално поради ревнивост, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а дамата припаднала. Владимиров помислил, че я е умъртвил и омотал четири пъти главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този миг дамата била жива, въпреки и в безсъзнание.

След това 36-годишният мъж извикал татко си Пламен, някогашен чиновник на ДАНС, който качил тялото на снаха си в персоналния си автомобил с куфар и го изхвърлил в хвостохранилище край Перник.

На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на натрупа при обход на региона. Баща и наследник били извикани в Столична дирекция на вътрешните работи, където създали признания. Това обаче станало, преди да бъдат упрекнати, по тази причина показанията не са част от делото.

От прокуратурата обявиха, че са събрани голям брой доказателства за закононарушението, а брачният партньор на Евгения споделил на проверяващите къде е изхвърлил мобилния ѝ телефон, а татко му посочил къде е изхвърлил тялото.

Орлин и татко му потвърдиха пред съда, че са направени признания и споделиха, че съжаляват за стореното.

Защитата изиска по-лека мярка за свекъра на Евгения поради неприятно здравословно положение.

Съдът обаче отхвърли настояването.

Обвиняемите могат да апелират мярката си за неотклонение пред Софийския апелативен съд на 23 ноември....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР