Софийският градски съд е ужважил напълно исковата молба на ФК

...
Софийският градски съд е ужважил напълно исковата молба на ФК
Коментари Харесай

Обрат! Съдът отмени всички решения на Конгреса на БФС

Софийският градски съд е ужважил изцяло исковата молба на ФК Балкан (Варвара) от 5-ти ноември, 2021 година за анулация на всички решения от изключителния конгрес на БФС, провел се на 12-ти октомври, предходната година.

От „ Балкан “ сезираха съда освен за нарушаванията на устава и закона, а и поради възпрепятстването на делегата на клуба Георги Градев да взе участие в конгреса.

Отменените решения касаят одобрение на отчета за изключване и преустановяване на участие на клубове, преустановяване на мандат и освобождение на президента и Изпълнителния комитет на БФС, тези за избор на Борислав Михайлов за нов президент на централата, за избор на членове на нов Изпълнителен комитет, както и за банкет на нови членове.

Със същото си решение съдът осъжда БФС да заплати на ФК Балкан (Варвара) всички разходи по делото, възлизащи на 3812 лева за държавна такса, експертиза и адвокатско заплащане, разкрива " Марица ".

Решението на Софийски градски съд предстои на обжалване пред въззивната инстанция - Софийски апелативен съд в двуседмичен период.

На базата на първоинстанционното решение на Софийски градски съд, ФК Балкан (Варвара) може да подаде навреме молба за възобновяване на участието си в БФС, разясниха адвокати, занимаващи се с сходен жанр каузи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР