Софийският апелативен съд пусна Васил Божков под домашен арест с

...
Софийският апелативен съд пусна Васил Божков под домашен арест с
Коментари Харесай

Съдът пусна Васил Божков под домашен арест

Софийският апелативен съд пусна Васил Божков под домакински арест с електронна гривна.

Софийския апелативен съд дефинира домакински арест за Васил Божков. Ще му бъде сложена и електронна гривна. Според съда към момента не е отпаднало заплахата да се укрие, въпреки и не толкоз интензивна

Васил Божков излиза от килията, откакто Софийския апелативен съд му дефинира домакински арест. Ще му бъде сложена и леектронна гриван.

Поддръжниците на Божков посрещнаха решението с овации. На мярката беше и синът му Антон Божков. Според съда заплахата той да се укрие не е изчезнала, въпреки да е доста понижена.

Магистратите се позоваха на това, че Божков има финансови благоприятни условия и доста контакти. В същото време обаче, когато е напуснал България на 25 януари, той към момента не е знаел, че ще бъде упрекнат, а може да се одобряват и двете хипотези, че се е върнал непринудено, както и че има решение на съда за неговата екстрадиция.

Съдът означи, че поради интензивните дейности на прокуратурата, вероятността той да извърши друго закононарушение е към този момент доста намаляла. Според апелативните магистрати обаче не всички обвинявания на Божков са потвърдени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР