Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите

...
Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите
Коментари Харесай

Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Leanplum

" Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите " е поредност на Money.bg , която ще излиза на всеки две седмици. В нея ще бъдат показани едни от най-цветните, забавни и новаторски работни пространства на водещи компании в столицата.

Четирите стени на работното място към този момент ви притискат и с всеки минал ден ви наподобяват все по-сиви и скучни? А какво ще кажете, в случай че можехте да си разнообразите служебните отговорности, като излезете на " площада " и си побъбрите с " цветни " хора, идващи от разнообразни елементи на света?

В случай, че това ви звучи като подобаваща рецепта за въпреки и малко бягство от всекидневието, елате с нас да разгледате един от най-цветните офиси, на който можете да попаднете в София. Той си има самобитен " площад ", лична " улица " и екип, формиран от хора, носещи духа на няколко разнообразни култури.

Leanplum e основана през 2012 година, като компанията има офиси в София, Сан Франциско, Ню Йорк, Лондон, Амстердам и Сингапур. Сред клиентите на й са мобилното приложение Tinder, Grab и най-голямата английска верига за търговия на дребно Tesco.

Това е новият столичен офис на Leanplum, която през 2012 година Момчил Кюркчиев основава дружно с Андрю Фърст. Нейната съществена активност е с фокус върху основаването на цялостна платформа за мобилен маркетинг. Служителите на компанията " влизат " в офиса в Бизнес центъра на ЦУМ през май предходната година.

" Площта на заеманото от Leanplum пространство сега е към 800 квадратни метра. До края на 2018 година ще отвори порти и най-новата част от софийския ни офис, с което общата повърхност ще стане 1600 квадратни метра. Това разширение е част от дълготрайната ни тактика за увеличение на R&D екипа в България ", споделя Васил Поповски, който е старши шеф създаване на артикули и началник на екипа на Leanplum в София.

 Васил Поповски
Източник:

Васил Поповски

Засега там работят близо 50 души от целия екип от над 250 чиновници на компанията в световен мащаб. Атмосферата в столичния офис е много цветна, като там работят хора, идващи от разнообразни краища на света.

 Снимка 379662
Източник:

" В Leanplum работят хора от над 26 култури в офиси на 3 континента. Изключително пъстра е палитрата от характери и специализации на чиновниците, само че полезностите, които са в основата на компанията и ни сплотяват като екип са универсални. Тази взаимосвързаност сред другите Leanplum местоположения и стремежът ни към създаване на дълготрайни и пълноценни връзки е добре отразена в пъстротата и отличителните форми на офис пространството ", счита Поповски.

 Снимка 389395
Източник:

Той изяснява, че главната цел, когато вършат новия офис в София, е там да бъде основана динамична и цветна среда, която да дава отговор на другите хора в екипа. Така се ражда концепцията пространството да се трансформира в един дребен " вътрешен град ". В него се появяват " къща " и " улица " конферентни зали, отворена зона за срещи и диалози или другояче казано към този момент упоменатият " площад ", както и такава за отмора - " Play Area ".

 Снимка 389401
Източник:

Васил Поповски споделя, че точно " площадът " е притегателната точка в офиса и неговата обичана част от него: " Това е мястото, където всеки понеделник организираме срещи сред всички офиси на компанията и в границите на половин час обсъждаме миналата седмица. ".

 Снимка 389396
Източник:

" Сред обичаните места на сътрудниците са още " dancing зоната ", в която постоянно се организират къси физически загрявки, " Play зоната " оборудвана с билярд, джаги, тенис на маса и други, както и баните, които до края на 2018 година следва да открием дружно с новата част на офиса ", споделя още Поповски.

 Снимка 389399
Източник:

Вътрешният дизайн на офис на Leanplum е дело на софийското FUNKT Studio и Citydot Studio от Сан Франциско. Той е награден с две влиятелни оценки: второ място за интериорен дизайн от International Architecture Awards на Architecture Podium и Honorable Mention от Global Architecture & Design Awards проведени от Rethinking the Future.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР