Софийски районен съд не даде ход на делото срещу Васил

...
Софийски районен съд не даде ход на делото срещу Васил
Коментари Харесай

Отложиха делото на прокурорския син от Перник, заради шестима липсващи свидетели

Софийски областен съд не даде ход на делото против Васил Михайлов. Шестима очевидци не се явиха, а единствено двама от тях показаха уважителни аргументи. Останалите бяха санкционирани, съобщи кореспондент на  " Фокус ".

Никълъс Тодоров и Белослава Йорданова имаха уважителни аргументи за отсъствието си. Тодоров има здравословен проблем, а Йорданова е мислела, че делото е сутринта и в часа на съвещанието нямало кой да се грижи за детето ѝ.
Прочетете още
Прокурорският наследник от Перник се изправи пред съда за нанасяне на междинни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама, безчинство и закана с ликвидиране към някогашната си другарка.

Васил Михайлов беше представляван от двамата си бранители - Велин Велинов и Любомир Таков. Десислав Борисов, Калоян Ефтов, Мартин Карамфилов и Румен Мирчев не се явиха в съда, въпреки че са били призовани.

При идващото съвещание, планувано за 14 ноември, те ще бъдат наложително доведени.
Ефтов и Карамфилов ще бъдат санкционирани с по 500 лева, тъй като това е второ отсъствие за тях, а Борисов и Мирчев ще бъдат осъдени с 300 лева Обвиняемият Васил Михайлов съобщи, че ще даде пояснения, откакто бъдат изслушани очевидците.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР