Софийски хитрец обра точките в квартал Павлово. Човекът реши да

...
Софийски хитрец обра точките в квартал Павлово. Човекът реши да
Коментари Харесай

Искаш, решаваш, заграждаш, монтираш и... ставаш за смях СНИМКИ

Софийски шмекер обра точките в квартал Павлово. Човекът реши да си " сътвори " персонално паркомясто под блока, в който живее. По-специално върху тревните площи откъм гърба на панелната постройка. За задачата столичанинът заби два кола, опъна верига и паркира возилото си там. А с цел да е по-сигурен и да следи какво се случва на " паркинга " с колата му, си инсталира видеокамера на петия етаж, където явно живее.

" Искаш, решаваш, харесваш си, заграждаш, монтираш и си шефа " - по този начин комшия на столичанина обобщава картината. Разбира се, самоуправството на мъжа провокира гневни мнения в мрежата, вариращи от: " Ще ме хване някой път, когато ми е погрешно, и ще му извлека и колци, и вериги, и кола на улицата " до " Едно паве от покрива в тавана и няма да паркира там повече ".

Къде са общинарите да питат тоз шмекер по какъв начин се паркира на тревна повърхност и безчинство с общи (общинска собственост) елементи?, питат софиянци и поучават хората от блока да подадат сигнал, че колата е паркирана на тревна повърхност, и съгласно тях ще има резултат.

Дали в действителност ще има?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР