Софийски градски съд (СГС) пусна под домашен арест сина на

...
Софийски градски съд (СГС) пусна под домашен арест сина на
Коментари Харесай

Синът на кмета на Панагюрище - под домашен арест с електронна гривна

Софийски градски съд (СГС) пусна под домакински арест сина на кмета на Панагюрище , откакто на първа инстанция мярка " задържане под стража. Иван Белишки ще би трябвало да носи електронна гривна. Решението на Софийски градски съд е дефинитивно.

Синът на панагюрския кмет Никола Белишки - Иван, е на депутата от " Възраждане " Стоян Таслаков в изискванията на продължавано закононарушение, заяви bTV.

По случая са взети свидетелски показания, които се удостоверяват и от предоставените механически изводи. Според съда прави усещане последователността на заканите, само че било налице и чисто правосъдно минало.
 Синът на панагюрския кмет отново в ареста
Синът на панагюрския кмет отново в ареста

Според Възраждане Иван Белишки заплашвал с револвер Стоян Таслаков, той отхвърля

По думите на отбраната не може да се направи обосновано съмнение, че Иван Белишки е нападнал депутата. И мало среща сред двамата, само че не и закана за ликвидиране. Според юриста от през днешния ден депутатите са разпуснати и не живеят на досегашните си адреси, тъй че нямало заплаха който и да е народен представител да бъде застрашен, в това число и Таслаков.

Иван Белишки съобщи, че това е провокация от страна на Таслаков. Той помоли за по-лека мярка за неотклонение, тъй като в ареста изискванията били тежки, а той учи четвърти курс " Право " и сега е в сесия .

Припомняме, че Иван Белишки беше арестуван за на служители на реда и в края на април 2022 година, изгори съветското знаме на първото шествие в София в поддръжка на хората в Украйна, а през март 2021 година паркирани коли и витрина на магазин в центъра на Панагюрище.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР