Софийски градски съд постанови осъдителна присъда от 17 години затвор

...
Софийски градски съд постанови осъдителна присъда от 17 години затвор
Коментари Харесай

ПРАВОСЪДИЕ! 17 години затвор за баща, изнасилвал многократно дъщеря си

Софийски градски съд постанови неоправдателна присъда от 17 години затвор за Явор Димитров за блудничество и обезчестяване на детето му. Прокуратурата го съобщи на съда през април т.г. поради множества закононарушения против малолетната му щерка.

Установено е, че през 2013 година брачната половинка на Явор Димитров го напуснала, като оставила при него трите им малолетни деца - две момчета и по-голямата им сестра.

От лятото на 2013 година до до януари тази година е блудствал с щерка си в кварталите “Панчарево “, „ Горубляне” и кв. „ Христо Ботев” като задачата му била да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с щерка си (под 14 години към оня момент), като я принуждавал към това със мощ.

Въпреки съпротивата на детето той осъществявал с нея сексуален акт срещу волята й, като я принудил към това със мощ и заплашване.

Димитров е приет за отговорен за упражняваното на редовно полово принуждение по отношение на малолетното момиче и му е наложено едно общо най-тежко наказване в размер от 17 години отнемане от независимост, което да изтърпи при първичен ‚строг “ режим. Съдът е признал и в целокупност предявения от щерка му цивилен иск, в размер на 80 000 лева
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР