Софийската районна прокуратура задържа за 72 часа нарушител на задължителната

...
Софийската районна прокуратура задържа за 72 часа нарушител на задължителната
Коментари Харесай

Задържаха нарушител на карантината, подигравал се на мерките

Софийската районна прокуратура задържа за 72 часа извършител на наложителната карантина. Това е мъж, завърнал се от чужбина.

Полицейските чиновници са открили, че мъжът, койтосе е прибрал от Швеция с полет през Франкфурт, не се намира на непрекъснатия си адрес.
Жертвите на COVID-19 у нас към този момент са 8 Починала е 51-годишната жена, приета в болница в Благоевград
Установено е, че след идването си на летище „ София “ той е отказал да подпише предоставените му формуляри за карантина, като неотложно след отдалечаването си от гишето е провел демонстративно телефонен диалог, в който е изразил удовлетворение от държанието си, отнасяйки се присмехулно с опитите на чиновниците на летището да изпълнят служебните си отговорности.

Спрямо него е направено разпореждане за привличане на обвинения, както и за задържането му за период до 72 часа.
Проф. Николай Витанов: Ако съблюдаваме карантината, скоро ще имаме положителни вести Ученият от Българска академия на науките изготвя математически модели на пандемията и сюжетите за развиването ѝ у нас
Едновременно с това са сезирани и органите на РЗИ – с оглед предприемане на дейности за определяне на здравния му статус. Установено е, че тестът за COVID-19 на мъжа е негативна, само че той е арестуван с прокурорско разпореждане.

Предстои внасяне на искане пред СРС за установяване на мярка за неотклонение на нарушителя на въведените в страната ограничавания и противоепидемични ограничения, в изискванията на изключително състояние.

Коронавирусът и България Жени шият безплатно маски за съгражданите си в ромския квартал на Видин Мутафчийски: Починалият в Благоевград мъж е имал всички признаци на COVID-19 Проф. Николай Витанов: Ако съблюдаваме карантината, скоро ще имаме положителни вести Новопоставените термокамери на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ не се употребяват Шест са към този момент жертвите на ковид у нас 331 са към този момент случаите на COVID-19 у нас БСК: Тристранката реализира консенсус за компенсиране на компаниите, наранени от рецесията Здравният министър разпореди 28 дни наложителна карантина за инфектирани с COVID-19 Президентът: Дългото ограничение без безапелационни стопански ограничения може да докара до разрушителни последици Нови случаи на COVID-19 у нас, 17 души са дали позитивни проби Правителството утвърди контракт с Китай за доставка на защитни маски и респиратори Това са лечебните заведения, които ще лекуват пациенти с COVID-19 Борисов: Не е ясно по кое време ще завърши изключителното състояние 20 млн. лева месечно ще коства на страната тестването за COVID-19 Има формирани над 200 досъдебни производства за неспазване на карантината Култура по време на ковид: Как да бъдат подкрепени самостоятелните актьори? Гл. комисар Светлан Кичиков: Има реогранизация за по-бързо прекосяване на тирове на границата ни с Турция Производител на дезинфектанти: Само антивирусните гелове работят против COVID-19 Заразените с ковид у нас са към този момент 276 души Коронавирус и безработица: Каква е икономическата цена за българите в Америка?
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 338 7 7 11 Света 664941 1862 30894 142449 Заразени* Нови Починали България 338 7 7 Света 664941 1862 30894
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР