Софийската районна прокуратура съобщи, че е внесла в съда обвинителен

...
Софийската районна прокуратура съобщи, че е внесла в съда обвинителен
Коментари Харесай

Повдигнаха ново обвинение срещу Семерджиев - за фалшива шофьорска книжка

Софийската районна прокуратура заяви, че е внесла в съда обвинителен акт против 36-годишния Семерджиев. Предстои да се насрочи разпоредително съвещание по делото.

Случаят е от 14 февруари 2022 година, когато към среднощ на кръстовището на бул. " България " и бул. " Гоце Делчев " в София, Семерджиев умишлено се е употребил от неистинен формален документ - удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Той е бил спрян за инспекция от полицията и им е показал подправената шофьорска брошура, показват от прокуратурата.

На 21 април Софийски градски съд призна Георги Семерджиев за отговорен и го осъди на 20 години затвор. Наложеното наказване е общо за няколко закононарушения, за които Семерджиев беше упрекнат. Най-тежкото от тях е за убийството на Кристин и Хариет, които починаха през юли предходната година на бул. " Черни връх " , когато бяха пометени от Семерджиев. Той апелира присъдата като следва Софийският апелативен съд да насрочи делото.

В началото на юни Семерджиев получи още една присъда на първа инстанция  - 2 година отнемане от независимост за нанасянето на междинна телесна щета с особена свирепост. Престъплението е осъществено на 5 май 2012 година в столичния квартал " Хаджи Димитър ". Тогава Семерджиев е употребявал мачете, до момента в който потърпевшият е бил на земята в безпомощно положение. Това е довело до извънредно усложнение в придвижването на бития.

В България присъдите не се събират, а се излежава най-тежката от тях.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР