Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност поппевицата Белослава за

...
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност поппевицата Белослава за
Коментари Харесай

Белослава официално е обвиняема за шофиране пияна

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност поппевицата Белослава за шофиране след приложимост на алкохол, оповестиха от прокуратурата.

" На 11 юли, към 03:15 ч., тя е карала автомобила си и е спряна за инспекция. Тестът с дрегер е посочил централизация на алкохол в кръвта 1,25 на хиляда. Певицата е отказала да даде проба за проучване в болница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието досега са разпитани очевидци, приобщени са информации и други относими документи. Разследването по случая продължава ", пишат през днешния ден от държавното обвиняване.

Както е известно - съществуването на алкохол над 1,2 промила е закононарушение по Наказателен кодекс, а не административно нарушаване. След последните промени в Наказателен кодекс, които - въпреки и подложени на критика - към този момент са в действие, полицията би лишила и автомобила й.

Както и Клуб Z писа, случката бе съпороводена с медиен звук - с изключение на невероятните версии на самата певица, имаше изявления, че дрегер тестванията на МВР не били калибровани и са негодни. Нещо, което бе публично опровергано по-късно.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР