Софийската пожарна чества 140 години от създаването си, празникът налага

...
Софийската пожарна чества 140 години от създаването си, празникът налага
Коментари Харесай

Софийската пожарна и Франция празнуват, промени в движението в столицата

Софийската пожарна празнува 140 години от основаването си, празникът постанова промени в придвижването в столицата. 

Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието от 7.00 до 12 часа паркинга на пл. „ Кн. Александър І ”, както и от 14 часа до привършване на мероприятието на паркинга пред НИМ.

„ Център за градска подвижност ” ЕАД ще обезпечи профилиран автомобил за наложително пренасяне на паркирани в нарушаване коли, единствено по разпореждане на отдел „ Пътна полиция ” при Столична дирекция на вътрешните работи, за времето и мястото посочени нагоре, според чл.171, т.5 от Закона за придвижването по пътищата. 

Тази вечер ще има и формален банкет във връзка Националния празник на Франция, по тази причина от 15.00 до 22.00 часа се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства като се изключи колите на гостите, поканени на приема, по ул. „ Оборище ” сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви ” и ул. „ Сан Стефано ”. 

От 17.30 до 22.00 часа единствено по нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция ” при Столична дирекция на вътрешните работи, ще се забрани влизането на пътни транспортни средства в същия сектор по ул. „ Оборище ”. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР