Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинение за умишлено убийство

...
Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинение за умишлено убийство
Коментари Харесай

Прокуратурата предаде на съд 20-годишна жена, убила жестоко приятеля си


Софийската градска прокуратура внесе в съда обвиняване за съзнателно ликвидиране с особена свирепост против 20-годишна жена, оповестиха от прокуратурата. Предстои насрочване на разпоредително съвещание по делото.

Случаят е от септември 2021 година, когато дамата и приятелят ѝ, с който живеели дружно чартърен в София, се скарали, защото пострадалият ревнувал обвинената и желал да вземе телефона ѝ, с цел да прегледа връзката в него. Двамата си разменяли обидни думи на всеослушание и тропали по вратите и мебелите в жилището, заради което ги чули съседи.

Вечерта абсурдът сред двамата ескалирал. Обвиняемата почнала да нанася удари с твърди предмети по главата, тялото и крайниците на мъжа, като го блъснала най-малко пет пъти. След това взела нож и с него нанесла не по-малко от 25 удара. Мъжът опитал да се защищава, само че безрезултатно. Нанесените рани довели до остра кръвозагуба, която станала и причина за гибелта му.

От прокуратурата допълват, че след убийството дамата почистила деликатно пода на хола, по който имало кръв. После отишла при своя съседка и ѝ споделила да позвъни на тел. 112, тъй като приятелят й се е наранил самичък с нож и е мъртъв. Разследването открило още, че обвинената постоянно употребявала хероин и алкохол.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР