Софийската градска организация на БСП закри предизборната кампания на партията

...
Софийската градска организация на БСП закри предизборната кампания на партията
Коментари Харесай

БСП-София възстановява разбитата плоча на Паметника на Съветската армия

Софийската градска организация на Българска социалистическа партия закри предизборната акция на партията в София и сложи начало на възобновяване на Паметника на Съветската войска. Социалистите докараха на място подготвени плочи от същия камък, който беше строшен от вандали. Надписът ще се възвръща на място след слагане на новите плочи, оповестиха от партийната конструкция.

Въпреки опита на регионалния шеф на София Митко Михайлов, назначен от президента Румен Радев, да попречва осъществяване на заключителното мероприятие на предизборната акция на партията в столицата и макар засиленото наличие на жандармерията, събитието събра стотици гласоподаватели, членове и симпатизанти на партията. Българска социалистическа партия даде старт на възобновяване на счупената плоча на Паметника на Съветската войска със символичната първа стъпка на запълване на опустошения паметник, която бе персонално осъществена от млади социалисти от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

В Княжеската градина пред монумента бяха и лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР – Христо Проданов, лидерът на листата на социалистите в 24 МИР – Георги Свиленски, вторият в 25 МИР – Милко Панов, ръководителят на БСП-София – Иван Таков, секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия - Вяра Емилова, членът на ИБ - Таско Ерменков, ръководителят на Младежкото обединяване в БСП-София – Евгени Филипов, както и други претенденти за народни представители и млади социалисти.

„ Даваме старт на възобновяване на този монумент, който беше изопачен преди 66 дни от един варварин. И 66 дни чакаме страната да вземе в свои ръце възобновяване на този монумент, само че не го направи. Затова ние сме през днешния ден тук. Всеки глас даден за „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 е глас за мира, глас - срещу военна помощ за Украйна, глас - срещу опорочаването на просветителната система в България и замяна на историята, глас – за преодоляване на инфлацията и високите цени, а в България да има работеща стопанска система, работещо селско стопанство, земеделие и жителите да бъдат спокойни “, сподели пред стотиците присъстващи Георги Свиленски.

„ Да! Можем да не допуснем оръжия за Украйна. Да! Можем да не допуснем България да бъде въвлечена във военния спор. Да! Можем да спрем растежа на цените посредством налагане на таван на цените. Да! Можем да предотвратим навлизането на джендър идеологията в българското обучение. Всичко това може да се случи, в случай че на втори април гласувате с номер 1 за „ Българска социалистическа партия за България “, сподели още Свиленски и прикани жителите да се включат в подписките за опазване на Паметника на Съветската войска и за образуване на референдум срещу навлизането на джендър идеологията в учебните заведения.



„ Българска социалистическа партия ще продължи да прави това, което прилича на най-мъдрата, най-отговорната и социалистическата партия на България. Никой няма да ни пречупи - нас и нашия възторг да възстановим този монумент. Българска социалистическа партия остана единствената партия, която гради, а не такава, която разрушава. България има потребност от строеж, а това място символизира жалката българска картина в последните 30 години – политика на съсипия, на замяна на историята, на деградация и разделяне на обществото. Призоваваме ви след два дни да сложим началото на градежа на България, да спрем разрухата – с номер 1 в интегралната бюлетина за „ Българска социалистическа партия за България “. Защото доказахме, че ние можем – да управляваме умно, в полза на хората и в отбрана на българския народен интерес, в отбрана на българската история и на българския народ. Повярвайте в успеха и дано да поставим всички старания в нея, тъй че в неделя с номер 1 да дадем ново начало на България. Успех и победа! “, сподели Христо Проданов.

„ Днес направихме първата стъпка,  съвсем скоро ще поставим и последната плоча от възобновяване на този монумент. Да бъде или да не бъде Паметника на Съветската войска в Княжеската градина – това ли беше въпросът на тази предизборна акция? Това ли беше най-важният проблем на града и страната? Или тази тематика най-правилно обслужваше едни партийни цели в предизборната борба за превъзходство “, попита Иван Таков.

„ На идните избори ще гласуваме за непоклатимост, за заслужено систематизиране на богатствата, за по-високи приходи – ще гласуваме с номер 1 за Българска социалистическа партия. Защото Българска социалистическа партия сподели, че може да отстоява интереса на жителите и на България. Защото Българска социалистическа партия сподели, че знае по какъв начин и може да се грижи за децата, за възрастните, за работещите. Българска социалистическа партия изрично потвърди, че може да пази историята и паметта в името на нашето по-добро бъдеще. Паметникът е тук на мястото си и по този начин ще бъде “, безапелационен бе Таков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР