„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Вижте в кои части на София спират водата

„ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

На 12 август 2021 година (четвъртък) по отношение на осъществяване на строителноремонтни работи в кв. Лозенец, ул. „ Добър левент “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона сред: ул. „ Капитан Андреев “, ул. „ Бисер “, ул. „ Лозенец “ (от ул. „ Калиакра “ до ул. „ Капитан Андреев “), ул. „ Ралица “ и ул. „ Калиакра “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Бисер “ и ул. „ Ралица “.

На 12 август 2021 година (четвъртък) по отношение на осъществяване на строителноремонтни работи в ж.к. Студентски град, бул. „ Св. Климент Охридски “ № 8, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 часа до 19:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона сред: бул. „ Св. Климент Охридски “ от № 2 до № 10, ул. „ Проф. Георги Брадистилов “ от № 1 до № 1.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „ Св. Климент Охридски “ № 6.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stop.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Съобщение във фабриката: - Уважаеми колежки, в случай че сте пристигнали на работа с прекомерно необятни облекла, пазете се от работещите механизми! Ако сте пристигнали с твърде… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТържеството се организира на площад " Възраждане " в ПлевенЕкипът направи 8-дневен тест на електрическия RS Q e-tron, с който през януари ще се пусне в конкуренцията за устойчивост.Тим Бъртън ще дебютира като ефирен режисьор на продукцията " Уензди " Каква е причинатаСъпругата на изпълнителя разгласява серия от снимкиА от октомври те ще бъдат и платениОгнената буря над Боровец се разрастваВ Гвинея за първи път е записана зараза със мощно заразния марбургски вирусОткритието му е огромен късмет за археолозитеПредседателят на КРИБ с изострен коментар за цената на електричествотоТестовете на Ookla демонстрират най-висока медианна скорост в над 75 обитаеми местаГраждани са възмутени по какъв начин човек с такива умствени увреждания може да бъде позволен да образова децаТова се споделя в позиция след отправени въпроси от медиитеЖивотните изминаха 1300 километраЗдравословното хранене е значимо, само че още по-важно е то да бъде в композиция с движениеИзследователи от Барселонския институт за световно здраве са пресметнали точните числа, които демонстрират коя вода е по-добра за природатаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР