Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в ж.к. Сердика“ на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в ж.к. Сердика“ на
Коментари Харесай

Къде няма да има вода в София на 6 ноември

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в ж.к. „ Сердика “ на 6 ноември. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Във връзка с замяна на спирателен кран в ж.к. „ Сердика “ до блок №17 се постанова прекъсване на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, в живеещи в региона на: ж.к. „ Сердика “ блок №17, №18 и №18А. При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. „ Сердика “ пред блок №17.
 В София вкарват скрининг с бързи проби при банкет в общинските лечебни заведения В София вкарват скрининг с бързи проби при банкет в общинските лечебни заведения
По самодейност на кмета на София Йорданка Фандъкова на съвещание на Общинския медицински експертен съвет беше взето решение да се вкара...
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР