Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк.

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк.
Коментари Харесай

Къде няма да има вода на 10 декември

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „ Младост 3 “ на 10 декември. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Във връзка с замяна и монтаж на спирателни кранове до бл. 317 и бл. 318 в жк. „ Младост 3 “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10.30 до 22.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона сред: ул. „ Филип Аврамов “, ул. „ Свето Преображение “, ул. „ Бъднина “ и бул. „ Александър Малинов “. При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 307.
 Въпреки пандемията: Пазарът на парцели в София остава релативно постоянен Въпреки пандемията: Пазарът на парцели в София остава релативно постоянен
Пандемията понижи имотните покупко-продажби с съвсем 8%, сочат данни на Агенцията по вписванията за първите 9 месеца на годината, предава Монитор....
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР