Софийска вода предупреждава за спиране на водоподаването в някои райони

...
Софийска вода предупреждава за спиране на водоподаването в някои райони
Коментари Харесай

Без вода в Хаджи Димитър, Света Троица и две софийски села

" Софийска вода " предизвестява за прекъсване на водоподаването в някои региони на София поради планувани поправки.

Във връзка с осъществяване на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Мелник “ в  ж.к. „ Света Троица “ , се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на

- ул. „ Мелник “ - от ул. „ Пловдив “ до ул. „ Крум Стоянов “;

- бл. 168, бл. 358, бл. 354, бл. 355.

Ако строително-ремонтните действия продължат над 12 часа, „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Пловдив “ до бл. 357.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „ Дъбрава “ с. Казичене , се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

- ул. „ Цар Борис III “ от ул. „ Христо Ботев “ до ул. „ Никола Петков “;

- ул. „ Димитър Ашов “, ул. „ Александър Стамболийски “, ул. „ Дъбрава “.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. " Дъбрава " и ул. " Цар Борис III ".

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „ Люляк “ в с. Кривина , се постанова прекъсване на водоподаването от 10 до 19 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на: ул. „ Люляк “, ул. „ Балабана “, ул. „ Минзухар “ и ул. „ Витоша “.

Ако работите продължат над 12 часа, " Софийска вода " ще обезпечи водоноска на ул. " Люляк " 25.

Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Румяна челник “ в  кв. „ Хаджи Димитър “ , се постанова прекъсване на водоподаването от 9 до 19 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи на ул. “Румяна челник “.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на същата улица, №57В.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР