Софийска вода“ откри първия си Мобилен център за обслужване на

...
Софийска вода“ откри първия си Мобилен център за обслужване на
Коментари Харесай

„Софийска вода“ откри мобилен център за обслужване на клиенти

„ Софийска вода “ откри първия си Мобилен център за обслужване на клиенти през днешния ден. Той е оборудван в микробус с всички нужни технологии, с цел да обезпечава цялостен набор от услуги, които се оферират от стационарните потребителски центрове на компанията.
В него има обезпечена и приемна с безвъзмезден интернет и информация за услугите, предавана на ТВ екран, както и система за противоположна връзка от клиентите.

„ Създадохме мобилния център за да се доближим до хората. За тези, които живеят в по-отдалечени места. Горди сме, че точно „ Софийска вода “ сътвори първия преносим център във ВиК бранша в България. Стремим се да мислим, както за качеството на услугите, които предоставяме, по този начин и за удобството и ползите на клиентите ни “, показа Арно Валто де Мулиак, изпълнителен шеф на „ Софийска вода “. Той преряза лентата и обслужи първите клиенти на мобилния център, който стартира работата си през днешния ден от с. Владая. Повече от 10 души се възползваха от „ мобилните услуги “ на „ Софийска вода “ още в първия един час. На откриването участваха кметът на регион Витоша - Тодор Петков, както и кметът на община Владая – Таня Иванова. „ Поздравявам Ви за хубавата самодейност и благодаря, че избрахте регион Витоша за старта на мобилния център. Това е вярната тактика – да сте по-близо до клиентите “, сподели кметът Петков минути след прерязването на лентата.

Мобилният център ще посещава над 20 местоположения, отвън София по прелиминарен график. В това число кварталите Бояна, Княжево, Симеоново, Драгалевци, селата Владая, Железница, Пасарел, Бистрица, Казичене, Мало Бучино, Волуяк, Обеля, Мрамор, Мировяне, Бусманци, Доброславци, Лозен, Кремиковци, Чепинци, Световрачене, градовете Банкя и Нови Искър . Графикът е наличен на уеб страницата на „ Софийска вода “ - www.sofiyskavoda.bg, на безплатния телефон – 0 800 121 21, както и в постройката на Кметството на обитаемото място. В пътуващия център клиентите могат да получат информация за нови присъединения, да открият партида или да трансформират собствеността на съществуваща, да подадат самоотчет, да потърсят информация или да подадат сигнал за ВиК услугите, за водомерни, лабораторни и механически услуги, както и информации за отчитане, сметки и безкасови заплащания.

Мобилният център е вторият стадий от цялостното модернизиране на потребителско обслужване под мотото „ Услуги по вода “, което „ Софийска вода “ вкарва. През юни компанията стана първият ВиК оператор с 24-часова безвъзмездна телефонна линия. Целта на сдружението е оптимално да улесни потребителите като пести времето и средствата им и дава по-гъвкави и качествени услуги.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР