Софийска вода“ обяви резултатите от проверката на клиентите си от

...
Софийска вода“ обяви резултатите от проверката на клиентите си от
Коментари Харесай

`Софийска вода` провери рекордните сметки в блок в `Красно село` и ще ги коригира

„ Софийска вода “ разгласи резултатите от инспекцията на клиентите си от блок 200 в столичния кв. “Красно село ”. В два от входовете на блока - Д и Е, потребителите получиха четирицифрени сметки през август.

Проверката е посочила, че няма течове по вътрешната ВиК апаратура, каквато бе една от хипотезите за високите начислени суми. Липсват и следи от нерегламентирано включване към водопроводната апаратура.

Затова " Софийска вода " ще направи корекции на сметките на потребителите за общи потребности от началото на годината и те ще бъдат анулирани.

Дружеството към този момент обезпечи опция за отдалечено отчитане на общия водомер, показват още от " Софийска вода ". Чрез него в действително време ще могат да се наблюдават показанията. Така, при възможна осезаема разлика в потреблението, незабавно ще могат да се вземат ограничения.

От сдружението оповестяват, че казусът с блок 200 в " Красно село " е казус. Въпреки това “Софийска вода ” е подхванала, с цел да избегне сходни проблеми в бъдеще. Дружеството е направило промени във вътрешните процедури за работа. Те ще разрешат отсега нататък да се реагира по-бързо и да се подхващат превантивни и навременни ограничения в такива обстановки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР