Софийска вода“, част от Веолия, вече предлага на своите клиенти

...
Софийска вода“, част от Веолия, вече предлага на своите клиенти
Коментари Харесай

„Софийска вода“ предлага на клиентите си възможност за изследване на проби от плувни басейни

„ Софийска вода “, част от Веолия, към този момент предлага на своите клиенти опция за проучване на проби от плувни басейни. Дружеството обезпечава сложна услуга, при която екип посещава съответния обект, взема тестът, след което тя се изследва в акредитираната лаборатория на „ Софийска вода “.

Пунктът за предаване на самостоятелно взетите проби се намира на адрес: гр. София, бул. „ Цар Борис III ” № 159, бизнес център „ Интерпред “. Проби се одобряват всеки работен ден от 08:00 до 13:00 часа.

Качеството на водата в плувните басейни е регламентирано от Инструкция № 34 за хигиената на спортните обекти и екипировка и анализът се прави по всички условия на тази директива.

Услугата можете да заявите на електронен адрес [email protected], на безвъзмезден телефон 0800 121 21, както и в центровете за обслужване на клиенти.

Лабораторен изпитвателен комплекс към „ Софийска вода “ е високотехнологична лаборатория, която разполага с екип от опитни и високо квалифицирани експерти и предлага необятен набор от екологични разбори. Лабораторията на „ Софийска вода “ е акредитирана по БДС EN ISO/IEC 17025 и има документ Рег. № 50ЛИ/13.10.2022 година, публикуван от Българска работа за акредитация. Микробиологичната лаборатория за питейни води е конструирана и работи в сходство с Eurachem Guide, Second Edition 2013, Accreditation for Microbiological Laboratories. Специализираната лаборатория за сензорен разбор на води е конструирана в осъществяване на условията на ЕА 4/09 G.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР