Софийска вода“ АД започва строително-монтажни работи на канализационния колектор под

...
Софийска вода“ АД започва строително-монтажни работи на канализационния колектор под
Коментари Харесай

Спират движението по част от бул. Гоце Делчев в София до 6 септември

" Софийска вода “ АД стартира строително-монтажни работи на канализационния колектор под бул. “Гоце Делчев “ на 28 юли 2021г. Очаква се те да продължат до 6 септември 2021 година

За безвредната работа ще бъде основана краткотрайна организация на придвижването в региона като напълно ще спре придвижването по бул. “ Гоце Делчев “ сред улиците „ Петко Ю. Тодоров “ и „ Костенски водопад “ . Месец август е определен, с цел да се избегне мощният трафик по булеварда и неудобството за живущите и МПС, оповестяват от " Софийска вода ".

Ремонтът е на значимо оборудване с правоъгълно сечение, което води отпадъчните води от жилищната територията сред бул. „ България “, ул. „ Тодор Каблешков “, ул. „ Костенски водопад “ и бул. „ Гоце Делчев “. Работата в сектора е належаща, заради неправилното действие на колектора, което води до събирането на утайки в проблематичен сектор, се споделя още в известието на сдружението.

Влошената употреба на оборудването пречи на естественото оттичане на битовите и дъждовните води в колектора, води до наводнения и до мощна неприятна миризма, изключително в летните горещини.

С плануванаъа ремонтно-строителна активност от 28. 07 до 06. 09. 2021г. „ Софийска вода “ АД ще възвърне действието на колектора и ще отстрани зараждащите проблеми, без да бъде нарушено естественото водоснабдяване на засегнатата територия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР