Софийска районна прокуратура започна разследванеТри момчета и едно момиче ритат

...
Софийска районна прокуратура започна разследванеТри момчета и едно момиче ритат
Коментари Харесай

Деца снимат как пребиват бездомница

Софийска районна прокуратура стартира следствие
Три момчета и едно момиче ритат беззащитната на колене

Едно от децата е на разграничени родители

Три момчета и едно момиче на възраст от 13 до 15 години са снимали клип, на който се вижда по какъв начин пребиват беззащитна жена в центъра на София. Скандалното видео бе пуснато в обществените мрежи в навечерието на Коледа, до момента в който отвред текат апели за помощ на небогати, заболели и бездомни, с цел да подсети на хората да се погрижат първо за възпитанието на личните си деца.

На фрагментите се вижда по какъв начин в софийската мъглата децата едно след друго ритат и удрят дамата, която проси лепта. Тя търпи и въобще не прави опити да се отбрани. Наблизо няма минувачи, които да спрат злосторниците, а на записа се чува и по какъв начин те се смеят.

“Това е детски, демонски смях ”, сподели пред Нова телевизия жена, която пожела анонимност, тъй като е подала сигнал в полицията за случая. Тя не познава потърпевшата, само че съгласно нея е бездомна жена, най-вероятно с душевен проблеми. Познава обаче момичето от групичката биячи, което било дете на разграничени родители, а майка му живеела от 2 години в чужбина.

В Софийска районна прокуратура се самосезира и образува дело за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции на служители на реда от Пето районно управление (на МВР), които би трябвало да открият кои са малолетните и малолетни причинители, както и тяхната жертва.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР